Skip to main content

Oplossingen

Integreat – digitaal samenwerken zonder zorgen

Integreat begeleidt organisaties bij de selectie, de implementatie en het onderhoud van hardware, software en cloud-oplossingen. Als IT-partner helpen we u groeien en uw volledige potentieel te bereiken.

Cloud

Cloud oplossingen

Daar waar 5 jaar geleden, ondernemers nog actief moesten overtuigd worden over de mogelijkheden van ‘cloud’, hebben velen onder hen de meerwaarde hiervan reeds ingezien. Werken op afstand is niet meer weg te denken en ook het versturen en ontvangen van berichten, gebeurt al lang niet meer vanuit een eigen IT infrastructuur.

Aangezien tot op vandaag nog niet alle bedrijfsapplicaties aangeboden worden vanuit de cloud (Software-As-a-Service, SaaS), is soms een gezonde mix nodig van zowel on-premise(*) als cloud infrastructuur (Platform-As-a-Service, PaaS). Integreat heeft de expertise in huis, om voor elk type omgeving, de juiste combinatie van technologieën te installeren, te configureren en te onderhouden op een efficiënte manier.

Daarvoor maken we gebruik van onze uitgebreide kennis van het Microsoft Azure platform en maken we gebruik van verschillende tools om de juiste schaalbaarheid tegen een zo laag mogelijke kostprijs te definiëren. Onze verregaande samenwerking met Dell staat ook garant voor een efficiënte schaalbaarheid en beheersbaarheid van al uw IT-systemen.

Modern workplace

Met de komst van Windows365, zien we ook een nieuwe cloud trend opduiken, nl. uw desktop in de cloud! Hierbij wordt uw desktop aangeboden aan uw toestel vanuit een cloud infrastructuur.  Alle rekenkracht, waaronder ook 3D grafische power, bevindt zich met andere woorden in de cloud.  Het toestel waarmee u werkt dient enkel te beschikken over een scherm en connectiviteit (4G/5G).

Ook Integreat zet volop in op desktops in de cloud.  Vanuit onze doorgedreven kennis over Remote Desktop Services, zijn we nu volop aan het inzetten op Windows365 en Azure Virtual Desktop

Contacteer ons
Contacteer ons

Hardware, servers en storage spelen een belangrijke rol bij het uitwerken van een efficiënt IT-beleid.  Als DELL Gold Partner voorzien we onze klanten van de nodige client en server infrastructuur.  Naast het uitgebreide DELL Latitude, DELL Optiplex én DELL PowerEdge gamma, beschikken we ook over de nodige certificaties en know-how om ook uw storage projecten in goede banen te leiden.  Het DELL PowerStore gamma bestaat uit een reeks sterke oplossingen voor al uw offline én online opslagvereisten.

De Moderne Werkplek omvat veel meer dan de traditionele laptop of desktop.  Ook voor tablets en hybride all-in-one systemen oalsook volledig uitgewerkte oplossingen op basis van Microsoft’s Surface gamma, kunt u bij Integreat terecht.  Digitale notities in onenote, een digitale werkbon of een krachtig workstation zijn maar enkele van de oplossingen die we aan u kunnen voorleggen.

Ook voor printing bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze partners hebben we oplossingen ontwikkeld op het vlak van secure printing en digitale werkstromen.

Hardware, servers en storage

Contacteer ons

Security oplossingen

Contacteer ons

Security oplossingen

Security is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit de IT-wereld. Bij Integreat helpen we u uw IT-systeem zo robuust en veilig mogelijk te maken.  Multifactor Authentication (MFA) wordt bij ons standaard ingesteld om toegang te kunnen krijgen tot uw e-mails en data.  Daarnaast doen we dit uiteraard ook met NextGen Firewall oplossingen en slimme Endpoint Protection software.

Een belangrijk onderdeel van onze aanpak om uw IT-systeem veiliger te maken, bestaat ook uit preventie en opleiding. Via een Security Audit traject, brengen we uw algemene beveiligingsinstellingen in kaart en geven we gerichte aanbevelingen die we meteen kunnen implementeren.  Door middel van een Security Awareness traject trainen we uw gebruikers om beveiligingsrisico’s te detecteren.

Netwerken zijn uiteraard niet meer weg te denken als onderdeel van uw IT- omgeving.  Bij Integreat kunt u terecht voor alle installatie en onderhoud van uw switchen, routers en wifi access points.  We denken met u na over een Multi WAN oplossing en optimaliseren uw netwerk met behulp van VLAN’s.

Na een grondige site survey, bepalen we in uw bedrijfsomgeving de ideale opstelling van uw WIFI Access Points om een kwalitatief draadloos netwerk te garanderen.  We werken met slimme oplossingen om al uw toestellen een gegarandeerde bandbreedte aan te bieden.

Netwerken zijn ook een basisonderdeel van Cloud. Door middel van Azure Virtual WAN, connecteren we uw bedrijven op 1 groot virtueel netwerk.  Zo brengen we uw medewerkers dichter bij uw publieke cloud diensten waardoor de performantie, efficiëntie en veiligheid verhoogt.

Networking & connectiviteit

Contacteer ons

Communicatie
en samenwerking

Microsoft Teams

We spreken niet alleen meer over telefonie, als we het hebben over communicatie binnen een bedrijf. Integreat heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van MS Teams als samenwerking platform.  MS Teams kan niet alleen gebruikt worden om te videobellen met elkaar, maar ook om online voorstellingen bij te wonen en zelfs te bellen naar een vast of mobiel nummer.

Dankzij de samenwerking met AlloCloud is Integreat in staat om een volledig tot in de puntjes uitgewerkte communicatie en collaboratie strategie uit te werken voor uw bedrijf.

Traditionele communicatie

Wenst u toch eerder op een traditionele manier te communiceren, dan voorzien we in een heel uitgebreid aanbod aan Voice Over IP diensten.  Ook de installatie van een deurbel, fax2mail of headsets behoren tot de mogelijkheden.

Contacteer ons

Integreat biedt naast de installatie van top kwaliteit AV-materiaal gebaseerd op Dell interactieve schermen in combinatie met Logitech all-in-one videobars en Barco draadloze presentatie- en vergadertechnologie, de mogelijkheid om het beheer volledig uit handen te nemen.

Interactief aantekeningen maken op een bouwplan, een businessplan uitwerken  met uw partners, of gewoon vergaderen met collega’s van andere afdelingen,… dat alles kan dankzij een uiterst gebruiksvriendelijk smartboard.

Voor deze en voor allerlei andere slimme vergaderzaal oplossingen kunt u bij Integreat terecht.  Voor onze klanten hebben wij speciale bundels uitgewerkt op basis van concrete use cases waardoor wij een feilloze en probleemloze werking van onze oplossingen garanderen.

Audiovisuele oplossingen

Contacteer ons

Is uw software/hardware aan vervanging toe? Op zoek naar een cloud-oplossing op maat van uw organisatie?

Contacteer ons voor een ICT-audit