Skip to main content

Diensten

Eén partner voor al jouw IT-ondersteuning

Integreat garandeert een betrouwbare, kwalitatieve ondersteuning van al uw IT, aangepast aan de veeleisende werkomgeving en bedrijfsdoelstellingen van vandaag. Met ons gedreven team werken we transparant, snel en op maat!

Helpdesk en
IT-support

Integreat is meer dan 10 jaar actief als IT-partner voor de KMO.

Onze supportdesk medewerkers helpen onze klanten bij het gebruik van onze oplossingen en geven support op allerlei IT-gerelateerde vragen. We hechten veel belang aan snelle responstijden en goede service.

Contacteer ons

Onze systeemingenieurs nemen de controle over de computers van je eindgebruikers over om de instellingen te controleren en problemen in real-time op te lossen. Upgrades van besturingssystemen en/of andere software die op de computers van uw eindgebruikers staan, kunnen aan onze systeemingenieurs worden overgelaten.

Uw eindgebruikers krijgen toegang tot onze Service Desk waar ze hun vragen kunnen stellen, met onze medewerkers kunnen communiceren en de status van hun ticket kunnen opvolgen.

Contacteer ons

Dagelijks IT-beheer

IT Infrastructuur-
projecten

Een solide en permanent beschikbare IT-infrastructuur is meer dan ooit van cruciaal belang voor ondernemingen. De verwachtingen worden steeds veeleisender, waardoor het steeds ingewikkelder wordt om de juiste keuzes te maken. Afhankelijk van de informatiearchitectuur, huidige investeringen, ambities en bedrijfsstrategie kan het interessanter zijn om te kiezen voor cloudoplossingen, voor een scenario on premise of voor een hybride omgeving.

Op basis van onze ervaring en onze pragmatische, resultaatgerichte aanpak helpen we onze klanten de juiste keuzes maken zodat ze hun eindgebruikers moderne, performante en effectieve IT-oplossingen kunnen aanbieden.

Contacteer ons

Uw IT-afdeling concentreert zich op strategische IT-projecten, maar krijgt nog steeds een hoop werk van operationele beheerstaken zoals onderhoud van infrastructuur, upgrades, patches en vragen van eindgebruikers. Ze kunnen soms een beetje hulp gebruiken van specialisten in specifieke domeinen.

Integreat is dan ook verlengstuk van uw eigen IT-afdeling!  U kan ervoor kiezen om het volledige IT-beheer van je onderneming aan ons toe te vertrouwen of gewoon om onze skills te gebruiken voor zeer specifieke, technische zaken

Naast de diensten van specialisten kan uw organisatie ook een beroep doen op de ondersteuning van onze service-desk als onderdeel van de cosourcing. Wat er ook gebeurt, je kan altijd telefonisch of via ons extranet contact opnemen met onze ondersteuningsdiensten.

Contacteer ons

Cosourcing diensten

Advies en coaching

Alvorens bepaalde toepassingen worden geïmplementeerd, moeten bedrijven echter eerst de functionaliteit van elk specifiek hulpmiddel grondig analyseren. Integreat helpt organisaties bij het selecteren van het meest relevante scenario en neemt de volledige roll-out voor haar rekening.

Contacteer ons

Is uw software/hardware aan vervanging toe? Op zoek naar een cloud-oplossing op maat van uw organisatie?

Contacteer ons voor een ICT-audit